Sorry, niet toegestaan!
logo

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Bij het maken van een afspraak voor een fotosessie gaat de klant akkoord met onderstaande voorwaarden.

Betaling en prijzen
Voor alle pakketten geldt een volledige vooruitbetaling of aanbetaling van 25% van de pakketprijs.
Na reservering ontvangt cliënt een factuur van Happy Dogs Fotografie.

Na ontvangst van de (aan)betaling is de reservering pas definitief.
Betaling geschiedt uitsluitend per bankoverschrijving of PIN-betaling.
Wanneer er een aanbetaling is gedaan dient het resterende bedrag direct na de afloop van de fotosessie per PIN voldaan te worden.

Betaling van digitale bestanden en/of fotoproducten geschiedt uitsluitend per vooruitbetaling.
Levering van de digitale bestanden en/of bestelling van de fotoproducten geschiedt na ontvangst van de betaling.

De prijzen zoals genoemd op de website zijn geldig vanaf 1 januari 2019 en kunnen ten alle tijden worden gewijzigd zonder enige kennisgeving.

Annulering en op tijd komen
Kosteloos annuleren van een gereserveerde fotosessie is mogelijk tot uiterlijk 72 uur voorafgaand aan de fotosessie. Bij niet tijdig annuleren of niet op de afspraak verschijnen zonder afzegging zal het reeds betaalde bedrag niet worden terugbetaald. Dit geldt ook voor fotosessies die geboekt zijn d.m.v. een cadeaubon.
Wanneer cliënt te laat verschijnt op een afgesproken fotosessie zal de tijd dat men te laat is van de sessietijd worden afgetrokken.

Wanneer het hard regent of waait kan een gereserveerde fotosessie op een buitenlocatie eventueel naar de studio worden verplaatst, of kan er kosteloos een nieuwe afspraak gemaakt worden. Of de sessie door te slecht weer verplaatst zal worden, zal op de dag voorafgaand aan de geboekte sessie in overleg worden besloten.

Uitvoering
Happy Dogs Fotografie voert de opdracht naar haar eigen inzicht en vermogen uit. Happy Dogs Fotografie handelt en spant zich optimaal in om met de bestaande omstandigheden tot het beste resultaat te komen. De klant zorgt ervoor dat de omstandigheden voor Happy Dogs Fotografie optimaal zijn. Hieronder wordt onder andere verstaan: voorbereid naar de fotoreportage komen en gehoor geven aan eventueel vooraf gestelde voorwaarden.

Voor ongevallen (materieel en immaterieel) die buiten de schuld van Happy Dogs Fotografie liggen, is Happy Dogs Fotografie niet verantwoordelijk.

Fotobestanden
Happy Dogs Fotografie selecteert welke foto’s voldoen aan de kwaliteitseisen. Deze foto’s zullen nabewerkt worden in de stijl van Happy Dogs Fotografie. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van beeldoptimalisatie zoals kleur, contrast en uitsnede. Kleine oneffenheden (pukkeltje, rood plekje, puistje, etc.) en storende beeldelementen zullen zoveel mogelijk worden weggewerkt.

De foto’s worden uiterlijk 2 weken na de fotosessie getoond tijdens een vervolgafspraak. Tijdens deze vervolgafspraak zal cliënt de foto's kiezen voor de producten die zijn inbegrepen bij de fotosessie. Tevens is het mogelijk tijdens deze vervolgafspraak om fotoproducten te bestellen.

Als foto’s beter tot hun recht komen in een andere bewerking, zal Happy Dogs Fotografie deze ook nabewerken in een andere kleursamenstelling, zoals zwart-wit, sepia, kleurtint of zwart-wit.

Let op: De kleur en helderheid van uw beeldscherm (pc, tablet, laptop, gsm etc.) kunnen afwijken van de werkelijke kleuren van de foto’s. Hierdoor kunt u de kleuren en helderheid op uw eigen beeldscherm anders ervaren dan de werkelijke kleur en/of helderheid van de foto’s. Happy Dogs Fotografie is hier niet voor verantwoordelijk.

Mocht Happy Dogs Fotografie door omstandigheden de foto’s niet tijdig kunnen leveren, dan zal cliënt hiervan tijdig op de hoogte worden gebracht.
Geleverde digitale foto’s worden minimaal 1 jaar bewaard.

Fotoproducten
Om optimale kwaliteit te kunnen leveren werkt Happy Dogs Fotografie samen met een professionele afdrukcentrale en leveranciers die een hoge kwaliteit producten leveren, welke passen in de stijl van Happy Dogs Fotografie.

Voor levering van fotoproducten is Happy Dogs Fotografie afhankelijk van derden.
Happy Dogs Fotografie stelt een geschatte levertermijn. Door onvoorziene omstandigheden kan deze levertermijn verlengd worden. Happy Dogs Fotografie zal u hiervan op de hoogte stellen.

Fotoproducten worden na ontvangst van de betaling besteld bij de leverancier.
Fotoproducten zijn persoonlijk en kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Fotoproducten kunnen volgens afspraak opgehaald worden.
Verzending is ook mogelijk. Bijkomende verzendkosten zullen in dat geval worden doorberekend.

Happy Dogs Fotografie is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit die wordt geleverd wanneer de klant zelf elders afdrukken of andere fotoproducten bestelt.

Gebruiks- en auteursrecht
Happy Dogs Fotografie hanteert haar eigen stijl voor het nabewerken (kleur, contrast, uitsnede, etc.) en verwerken (o.a. collages en kaders) van foto’s. Om deze stijl te garanderen is het niet toegestaan de ontvangen foto’s op een andere manier te plaatsen of te gebruiken dan hoe u deze ontvangen heeft. Het is niet toegestaan kleuren, contrasten, helderheid en uitsneden aan te passen of filters toe te passen.

De foto’s zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik, het gebruik van foto’s voor commerciële doeleinden of wedstrijden is alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van Happy Dogs Fotografie. Indien u geen toestemming van Happy Dogs Fotografie heeft de foto te gebruiken wordt dit gezien als inbreuk op de auteursrechten.

Gebruik van de geleverde foto’s op internet en/of Social Media is uitsluitend toegestaan met naamsvermelding of gebruik van foto’s met logo / watermerk.

Het auteursrecht van de foto’s ligt bij Happy Dogs Fotografie. Bij het aangaan van de overeenkomst gaat u ermee akkoord dat Happy Dogs Fotografie de foto’s mag gebruiken voor promotionele en zakelijke doeleinden op internet, Social Media en/of drukwerk.
Indien u hier bezwaar tegen heeft, dient u dit vooraf schriftelijk kenbaar te maken.

Happy Dogs Fotografie is niet verantwoordelijk voor het (ongeoorloofd) gebruik van foto’s door derden wanneer foto’s ongevraagd gekopieerd worden van de website, blog of social media.

Cadeaubonnen
Cadeaubonnen worden op maat geleverd en kunnen niet omgeruild of geretourneerd worden. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten en dienen vooraf te worden betaald. Een cadeaubon is vanaf de afgiftedatum 1 jaar geldig.

Winacties en modeloproepen
Bij deelname aan winacties en modeloproepen gaat men automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.

De winacties en modeloproepen dienen ter promotie van Happy Dogs Fotografie, daarom geeft men bij deelname automatisch toestemming om de foto’s die gemaakt worden te gebruiken op de website, blog en social media, alsmede voor verdere promotionele en commerciële doeleinden van Happy Dogs Fotografie.

Privacy & Persoonsgegevens
Bekijk hier de Privacyverklaring van Happy Dogs Fotografie.

Website, blog en social media
Teksten en foto’s op de website, blog en social media pagina’s zijn eigendom van Happy Dogs Fotografie. Foto’s en teksten mogen zonder toestemming niet gedupliceerd of gepubliceerd worden. Uitzondering hierop is het delen van teksten en foto’s die op de social media geplaatst zijn. Deze mogen gedeeld worden binnen het social media-kanaal, mits deze onveranderd, onbewerkt en origineel zijn.